Македонска

ТОП ЛИСТА Ноември 2023

todayNovember 21, 2023 77 5

Background
share close
 • Chart track

  1

  0

  Златни години

  Владо Јаневски

 • Chart track

  2

  -6

  И без тебе можам

  Андријана Јаневска

 • Chart track

  3

  -5

  Молитва

  Дарио

 • Chart track

  4

  -4

  Посреќна

  ДНК&Врчак

 • Chart track

  5

  -7

  Само љубов дај

  Љубојна

 • Chart track

  6

  -6

  Тажен славеј

  Александар Тарабунов

 • Chart track

  7

  -4

  Мојата Македонија

  Давид Темелков

 • Chart track

  8

  3

  Пеј

  Игор Џамбазов & Гуру Харе

 • Chart track

  9

  -2

  Криминал

  Багзи

 • Chart track

  10

  -6

  Да си моја ти

  Павле Камилоски


Македонска

Rate it
0%