Month: October 2023

1 Result / Page 1 of 1

Background

Музички вести

Балканскиот бисер опеан во новата песна на Давид Темелков

Балканскиот бисер, нашата Македонија е неброено пати опеана во голем број традиционални и народни песни, но ретко се случува да е опеана во песна која тешко би се сврстила во некој жанр. "Мојата Македонија" е новиот сингл на македонскиот пејач Давид Темелков во кој Давид низ низа емоции ја опева својата Македонија. "Оваа мелодија долго ме следеше и долго ми најавуваше дека сака да постане дел од мојот живот. Едно […]

todayOctober 13, 2023 204

0%