Month: February 2020

1 Result / Page 1 of 1

Background

Музички вести

Јелена Розга со нова моќна балада!

Прекрасната Јелена Розга, минатата недела ја претстави новата песна „Свето писмо“и видео записот за истата, на нејзиниот YouTubе канал. „Оваа песна е моќна и нè тера да размислуваме сите, и го наметнува прашањето што и самата си го поставувам, дали е љубовта навистина доволна за една врска да опстои и да ги преживее сите несогласувања?“, изјави Јелена Розга. Инаку, новата љубовна балада ја напишаа Тончи и Вјекослава Хуљиќ, а видеото […]

todayFebruary 1, 2020 13

0%