НАЈДОБАР ИЗБОР

ДОБРИОТ ДУХ ВО ЕТЕРОТ

Радио Бубамара, според официјалните истражувања, во изминатите 29  години е водечко и омилено регионално радио во Македонија

Според официјалните истражувања објавени од Агенцијата за Аудио и аудиовизуелни медиумски услуги – АВМУ во изминативе 6 години Радио Бубамара е убедливо најслушано регионално радио.

Слушателите на радиото  имаат чувство за добра музика и се на просечна возраст од 24 до 63 години. 


РЕКЛАМНИТЕ БЛОКОВИ СЕ КРАТКИ И ЕФЕКТНИ – единствено Радио Бубамара го ограничува рекламниот простор да не биде подолг од 5  минути во еден час  од дозволените 12 минути, што ја прави програмата подинамична и попријатна за слушање, а во исто време на огласувачите им овозможува вистинско и квалитетно преставување.

Идеално за компании кои имаат изградено бренд и посветуваат внимание за квалитетно преставување во јавноста.

Радио Бубамара има најдобра покриеност и квалитетен звук во етерот , а со тоа и вашиот рекламен спот ќе се слуша квалитетно и во добро музичко и рекламно друштво.

Испратете барање за соработка на: [email protected]

ПРОМОВИРАЈТЕ СЕ СО НАС!

SUPPORTER

IF YOU LOVE YOUR RADIO, HELP IT GROW
$ 9.30/MONTH
 • check Free pins
 • check Radio stickers
 • check On air heads up
 • check Live quote of your business
 • close Live ads not included
 • close Banners not included
SUPPORT

ADS SPACES

GET A MONTHLY BANNER SPACE
$ 47.90/MONTH
 • check Live ads of 30" every hour
 • check Free pins
 • check Radio stickers
 • check On air heads up
 • check Live quote of your business
 • check Logo + link in sponsors
SUPPORT
0%