#bajaga #ekv #kimberley #towsend #бајага #екв #кимберли #таусенд

Американската кантавторка Кимберли Таузенд, ја продолжува својата кампања на Јутјуб -„52 недели – 52 обработки“. Таа првично, кон крајот на минатата година, го обработи стариот хит на Бајага и Инструктори, баладата „Од када тебе волим“, пеејќи ја на српски јазик. Така, на каналот на младата њујоршка музичарка, Бајага се најде во избраното друштво на великани на […]


Current track

Title

Artist