#панонскиморнар

Новосаѓанките „Фрајле“ му посветија песна на нивниот сограѓанин, Ѓорѓе Балашевиќ. -Снимивме нова, за нас многу важна и посебна песна. Насловена е „Панонски морнар“ и ја посветивме на нашиот сограѓанин, пример и музички ментор Ѓорѓе Балашевиќ. – велат девојките од групата „Фрајле“. Три и пол месеци по смртта на регионално омилениот кантавтор, „Панонски морнар“ е нивна […]


Current track

Title

Artist