мирослав рус

Момчето за кое копнеат бројни женски срца направи нов исчекор во својата кариера. Во манир на странските ѕвезди и со светска продукција, Давид Темелков ја претставува новата песна “Балерина од стакло”. Новата композиција го носи препознатливиот потпис на повеќе пати наградуваниот автор Мирослав Рус кој е зслужен и за претходните два хита на Давид: “Љубов […]


Current track

Title

Artist