#короначао

Овогодишната, пандемиска Златна бубамара на популарноста, освои нов простор на комуникација со публиката. Традиционално, по сценарио и режија на Ранко Петовиќ, иако реализирана виртуелно, повторно успеа да даде НАДЕЖ и светлина во ова неизвесно време. На почетокот на манифестацијата, во преполна сала, одеше најавна шпица како во познатиот научно фантастичен филм „Star Wars“ во кој […]


Current track

Title

Artist