„Taftalidze shuffle” на Влатко Стефановски, наскоро!!!

Written by on ноември 10, 2020

Нашиот гитарски виртуоз Влатко Стефановски на крајот на ноември ќе го промовира новиот албум „Taftalidze shuffle” во издание на престижната Croatia Records.

Албумот го доби името по населбата во која живее Стефановски, како еден вид животна посвета на неговoто Тафталиџе.

Новиот албум е веќе испратен на печатење во Sony, а освен компакт-диск од Croatia Rekords најавуваат и винилно издание, некаде пред новогодишните празници…


Current track

Title

Artist