Слаткаристика со нов сингл „Луда романтика“

Written by on април 13, 2018

Автор на стиховите е самиот Слаткаристика, а музиката им е заедничка со колегата Ивајо, кој го направи и аранжманот, додека видеото е во режија на Флукс.

Песната стигна заедно со романтично видео снимено во Венеција, каде што популарниот хип-хоп артист ужива со својата сопруга Сања Николиќ.


[There are no radio stations in the database]