Владо Јаневски и Вера Мештеровиќ во Радио Бубамара

[PODCAST]

Во пресрет на концертот на 16 март во ВИП арената, гостин во Радио Бубамара беше Владо Јаневски во друштво на топ-моделот Вера Мештеровиќ.

Снимката од нивното гостување можете да ја слушнете на овој линк.Current track

Title

Artist