Македонска

Хит листа Октомври 2023

todayNovember 1, 2023 111 5

Background
share close
 • Chart track

  1

  -10

  Златни години

  Владо Јаневски

 • Chart track

  2

  -9

  И без тебе можам

  Андријана Јаневска

 • Chart track

  3

  -8

  Само љубов дај

  Љубојна

 • Chart track

  4

  -8

  Молитва

  Дарио

 • Chart track

  5

  -9

  Поштарот Петре

  Зоран Рудан Цеки

 • Chart track

  6

  -9

  Мојата Македонија

  Давид Темелков

 • Chart track

  7

  -8

  Ќе те женам, ќе те сменам

  Мишел Трајковски & Игор Џамбазов

 • Chart track

  8

  -9

  За нас почнува живот

  Invicto Z

 • Chart track

  9

  -9

  ПЕЈ!

  Игор Џамбазов и Гуру Харе

 • Chart track

  10

  -9

  Една Еми

  Агни Авшар


Македонска

Rate it
0%