Музички вести

Насмејте се, ќе се сликаме!

todayFebruary 20, 2024 801

Background
share close

Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате карта, не ви треба нова лична карта ни пасош. Освен тоа, кај нас забавата секогаш е – безгранична.

Поради големиот број апликации, денес се пуштени уште дополнителни и последни 150 карти за овогодишната манифестација, на која закажуваме заедничко фотографирање за пасоши и лични карти, а може и за возачки дозволи.

Ако во четврток, за време на манифестацијата добиете нова возачка, на пример, не мора да се плашите од сообраќајна контрола, зашто кај нас, согласно со духот на времето, ќе се пие – гола вода. Така, по овогодишната манифестација, ќе излезете од арената „Борис Трајковски“ апсолутно трезни – за се што се случува околу нас.

Затоа, барајте карти за Златна бубамара. За цена не се прашува. Важно е да си таму.

Последните карти се во продажба од денес – насмејте се, ќе се сликаме!

https://www.karti.com.mk/zlatna-bubamara-na-popularnosta-2024.nspx

 

 

Written by: radiobubamara_editor

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%