Музички вести

Јелена Розга со нова моќна балада!

todayFebruary 1, 2020 13

Background
share close

Прекрасната Јелена Розга, минатата недела ја претстави новата песна „Свето писмо“и видео записот за истата, на нејзиниот YouTubе канал.

„Оваа песна е моќна и нè тера да размислуваме сите, и го наметнува прашањето што и самата си го поставувам, дали е љубовта навистина доволна за една врска да опстои и да ги преживее сите несогласувања?“, изјави Јелена Розга.

Инаку, новата љубовна балада ја напишаа Тончи и Вјекослава Хуљиќ, а видеото е снимено во прекрасниот Дубровник, чии sидини и плоштади се самите посебно импресивни.

Видеото е режирано од долгогодишниот соработник на Јелена, Дарио Радусин.

Written by: radiobubamara_editor

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%