Hoвата песна на Тони Зен за сите оние кои кpaдат, лaжaт и cyшат…

Written by on ноември 25, 2020

Тони Зен во соработка со бендот 3ject, oбјави нова песна , за која на фб меѓудругото напиша: „ ова е една од многуте песни кои не одекнуваат многу далеку, но, тие што слушаат, ќе ја слушнат.“


Current track

Title

Artist