FUNK SHUI со нов видео запис – „Деца“

Written by on декември 24, 2018

Дечките од „FUNK SHUI, оваа 2018-та година ја заокружуваат со нов видео запис и тоа за песна наменета на најмладите со наслов „Деца“.

Овој сингл е комплетно авторско дело на бендот во состав: Лука Ѓоргиевски (вокал и гитара), Михаил Намичев (бас) и Давид Николовски (тапани), снимана во студио „Подрумот” на Ангел Ќосев.


Current track

Title

Artist