„Eye Cue“-“Too Late”

Written by on август 19, 2019

„Eye Cue“ продолжуваат со промовирање на нова музика и нови песни.

Станува збор за синглот “Too Late”, сингл кој е еден од серијата снимени во Лондон каде тие престојуваа поголемиот дел од оваа година.

 

Евидентно е  влијанието од новата средина во музиката која ја слушаме од нив во последно време, така да и во ова музичко парче го забележуваме нивниот свеж звук со една ритмична динамика.

 

 


Current track

Title

Artist