Мак Топ 20

Created on ноември 27, 2021

 • Chart track

  1

  31

  Душа бакшиш

  Александар и Дац

 • Chart track

  2

  67

  Прстот на судбината

  Давит Темелков

 • Chart track

  3

  -5

  Пустелија

  Љубојна & Дулелуд

 • Chart track

  4

  31

  Green forces

  Дајте музика

 • Chart track

  5

  10

  Бeстрага

  Дејан Стоев

 • Chart track

  6

  32

  Не ми текнува

  Нокаут&Дамјан Пејчиноски

 • Chart track

  7

  25

  Море сокол пие

  Barcelona Gipsy balKan Orchestra

 • Chart track

  8

  56

  Слатка мала

  Пеперминт

 • Chart track

  9

  542

  Универзумот си работи за нас

  Павле Камилоски

 • Chart track

  10

  203

  Гаража

  Влатко Стефановски

 • Chart track

  11

  14

  Странци

  Parussion Housemasters

 • Chart track

  12

  97

  Сега или никогаш

  Fiction

 • Chart track

  13

  49

  Александар Тодоровски

  Под исто небо

 • Chart track

  14

  30

  Крв да ни се стори

  Каролина&Пијан Славеј&Дуке

 • Chart track

  15

  19

  Ден посебен

  SS Project & Џон Илија Апелгрин

 • Chart track

  16

  77

  Вистина

  Мартинијан Кириловски

 • Chart track

  17

  -13

  Пушти коси

  Ацо и Дац

 • Chart track

  18

  189

  Да сме заедно пак

  Eye Cue

 • Chart track

  19

  186

  Кој може да расипе еден ваков ден

  Фолтин

 • Chart track

  20

  102

  4

  Калина Велковска

[There are no radio stations in the database]