ЉУБОЈНА СО ПРВО ВИНИЛ ИЗДАНИЕ НА ФИЛМСКА МУЗИКА ВО МАКЕДОНИЈА

Written by on октомври 6, 2021

Македонската музичка сцена е збогатена со ново винил издание. “Стела” е новото интересно уникатно македонско винил издание, кое влегува во категоријата must have, со оригинална музика на Оливер Јосифовски во изведба на Љубојна.

Насловот го носи по истоимениот игран филм. Ова е втор винил на групата и прво винил издание со филмска музика на домашната сцена досега.

Во продолжение линк од песната “Каранфил невесто”, која е носечката тема од албумот.


[There are no radio stations in the database]