Цитатите на Тошо Малер – на маички и шолји во „Мала пажња“

Written by on јуни 22, 2021

Легендарните мисли на Тошо Малер од култната серија „К-15“, откако беа отпечатени во книгата „Монологија“, сега се печатат како пораки на маици и шолји во студиото за дизајн „Мала пажња“.

Mинатата недела е снимено и видео во продавницата на „Мала пажња“ во Лептокарија за популаризирање на оваа соработка. Во понуда се маици со легендарните мисли: „Не си фраер, ако немаш рогови“ или „Батка, јас на риба и нудам се, само да не ми се меша у штипки“, кои станаа препознатлив белег на ликот и меѓници на еден начин на размислување.

Ако не можеме да го гледаме Тошо Малер на ТВ, можеме да го „чуваме“ на гради.


[There are no radio stations in the database]