Три години по „1 дан љубави“ Масимо Савиќ го најавува новиот албум

Written by on мај 28, 2018

Свечена промоција на новиот албум на Масимо Савиќ „Сада“ ќе  се случи на 29 мај во Загреб.

На албумот се наоѓаат 14 песни,од кои 11 необјавени.На новиот албум Масимо повторно соработува со постојаните соработници,авторот и продуцент Предраг Мартињак,аранжерите и продуцентите Никша Братош и Иван Попескиќ.Но,на новиот албум има и нови соработници како што се Бруно Ковачиќ,Сергеј Четковиќ и др.

Како најава за новиот албум на Масимо Савиќ го слушаме синглот „Лице варалице„. Уживајте!


Current track

Title

Artist