Тончи Хуљиќ, во свој стил, ја претстави „Богу иза ногу“!

Written by on септември 23, 2021

Еден од најплодните хрватски музичари Тончи Хуљиќ, овие денови, во свој стил, ја претстави песната „Богу иза ногу“, која всушност е насловна нумера на истоимената серија, а која се прикажува на Нова ТВ.

Својата публика ја изненади и со интересно видео за овој сингл, за кое вели: „Ексцентрична серија заслужува ексцентричен спот!“

Инаку, песната е напишана во стилот „панк ска“ и всушност била наменета за друг изведувач, но од Нова ТВ инсистирале Тончи Хуљиќ да биде изведувач.


[There are no radio stations in the database]