Сара Мејс co нова песна и нов спот!

Written by on септември 11, 2018

Сара Мејс го претстави најновото видео за песната „Црна капина“.

Песнава е според мене една од најубавите на албумот„Floating through space with Sarah Macе“, вели Сара Мејс.

Видеото претставува модерен пристап на едноставна анимација на урбани елементи и одредени традиционални симболи (следејќи го текстот на песната), дел од нив се цртежи нацртани од Дарко Петковски, збогатени и дополнети со живописни нијанси и скеч техника. Потпишана зад неговата реализација од А до Ш стои Љупка Андоновска.


Current track

Title

Artist