Риплеј со ново парче!

Written by on април 2, 2019

Бендот „Риплеј“ направија преработка на еден светски хит од легендарниот Bob Marley -,,Redemption Song’’, со македонски текст и нов аражман на песната.

Во тимот овој пат проектот го реализираа Мартин Мила за текст, Ангел Ќосев за аражман и изведувачите Никола Велиновски Црни – гитара и вокал, Столе Коцев – Саксофон и Ивана Стојановска – Вокал.

Песната е насловена како ,,Небо сино’’ , која со сигурност ќе навлезе длабоко во вас.

Ова е 3-та преработена песна, покрај  3-те авторски песни. Полека, но сигурно до албум. Слушнете ја и уживајте !


Current track

Title

Artist