Рамбо Амадеус со песна за евроинтеграциите

Written by on јули 3, 2019

Кантавторот Рамбо Амадеус, објави нова песна „Ода на радоста“.

Станува збор за песна посветена на евроинтеграциите.

Музиката и текстот ги потпишува самиот Рамбо Амадеус, додека ликовите и анимациите се исмислени и реализирани од Дарко Влаовиќ.


Current track

Title

Artist