Поранешната фрајла, Марија Мирковиќ, со прв соло сингл!

Written by on декември 5, 2021

Марија Мирковиќ, поранешната членка на новосадскиот бенд Фрајле, го претстави својот прв сингл „Пожури,пожури“.

Иако досега е наградувана за многубројните текстови кои ги потпишала како членка на познатата женска група, овојпат таа пее стихови од Алка Вуица.

Песната е пропратена и со интересно видео снимено во Венеција, а во режија на Сандра Михаљевиќ.


[There are no radio stations in the database]