Нова изведба на „Ходај“ од Џибони

Written by on јуни 19, 2018

Легендарниот хрватски музичар Џибони ја преработи песната „Ходај“.

Овој пат Џибони ги здружи силите со младите музичари Хојсак и Новосел.

Слушнете како звучи „Ходај“ со нивните звуци на тамбура и контрабас.


Current track

Title

Artist