НАГРАДИ ЗА ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА ЗА 2021

Written by on мај 13, 2022

Најпопуларна анимирана ТВ серија 2021          Светот на Биби

Најпопуларна детска ТВ емисија 2021               Дајте музика

Тинејџерски хит 2021                                              Green Forces

Трајни музички вредности                                    Ристо Самарџиев

Бенд на годината 2021                                           Фолтин

Трајни музички вредности                                    Васка Јанковска

Спортски херои                                                       Фудбалска репрезентација на Македонија

Музички амбасадор                                                Симон Трпчески

Животно дело                                                          Жељко Бебек

Еколошкa ТВ емисија 2021                                    Агенда 21

Најпопуларно новогодишно ТВ шоу                   Преспав – ОХО

Животно дело                                                          Ферус Мустафов

Животно дело                                                          Љупчо Трајковски Фис

Трајни музички вредности                                    Наум Петрески

Композитор  2021                                                    Никола Мицевски

Спот   2021                                                                Некст Тајм

Спортист 2021                                                         Дејан Георгиевски

Музички дует 2021                                                   Александар Митевски и Драган Спасовски

Трајни музички вредности                                    Благица Павловска

Џез соработка                                                          Tavitijan Brothers


Current track

Title

Artist