„Можда је то љубав“- нова хит балада на Жељко Јоксимовиќ

Written by on февруари 13, 2019

Еден од најдобрите музичари во регионот, Жељко Јоксимовиќ, подготви ново изненадување за својата публика.

Станува збор за нова песна насловена „Можда је то љубав“.

Новиот сингл е прекрасна балада за која Јоксимовиќ ја компонирал мелодијата за помалку од 24 часа, што е негов незваничен рекорд.

Текстот на „Можда је то љубав“ го напишал познатиот Фахрудин Пецикоза.


Current track

Title

Artist