„Какви се ова времиња?“ – Дарио

Written by on мај 1, 2022

Дарио пред некој ден на својот фејсбук профил објави нова песна. Станува збор за прекрасна балада со наслов „Какви се ова времиња“.

Тој е автор на музиката , на текстот е потпишана и неговата ќерка Андреа, а за аранжманот бил задолжен Кристијан Габроски.

Дарио за песната вели – ја напишал од срце, а ја отпеал со душа.

„Ги носам моите спомени гордо ко на гради ордени, тие вредат многу повеќе од сите овие лажни животи“, напиша Дарио.

Видео приказната на „Какви се ова времиња“, е дело на познатиот македонски музичар и режисер на видеоспотови, Александар Ристовски – Принц.


Current track

Title

Artist