Инспектор Томе-Just The Two Of Us ! #ОстаниДома за Нова Година и гледај #ПРЕСПАВ

Written by on декември 22, 2020

Популарниот пансион ,,Преспав“се врати на екраните со новата 5-та сезона, како вистинско освежување за сите нас, во оваа година.

Омилените ликови од пансионот кои успеваат да украдат насмевка на сечие лице, како никогаш досега се решени да ја разубават „пандемискава“ 2020 година и затоа ќе се погрижат на новогодишната ноќ да бидеме сите весели и убаво распложени.

Каде? Па, дома, се разбира !#ОстаниДома за Нова Година и гледај #ПРЕСПАВ.

Оригигинален дочек на Нова година 2021, на МТВ1, со многу смеа, забава и песни, урнебесно и најзабавно со омилените ликови од хит ситкомот  ,,Преспав“!!!

Празнично расположени и во добра атмосфера, инспекторот Томе и Талат, уште од сега се забавуваат, па слушете ја и нивната нова песна!!!


Current track

Title

Artist