ДУПЕР СО НОВА ПЕСНА ПРЕД НОВА ГОДИНА!

Written by on декември 21, 2022

Момците од  ДУПЕР објавија нова песна и нов видеозапис.

„Дадада“ е насловот на новиот сингл, а звукот веќе добро препознатлив за нив.

Музиката и аранжманот се дело на Борис Какуринов,  текстот е напишан од Илчо Нечовски, а се снимаше во студио „Подрумот“ кај Ангел Ќосев, a за видео приказната, пак. беше задожен Трифун Ситниковски.


Current track

Title

Artist