Дајте музика и Лозано – „Другар”!

Written by on февруари 1, 2021

Во епизодата “Телефонот не е играчка”, од најпопуларната емисија за деца  “Дајте музика”, гостува Влатко Лозаноски со песната “Другар”, која е специјално направена за овој музичко-едукативен серијал.

Комплетен автор на песната е Лазар Цветковски.

Инаку, главните ликови од детското шоу велат дека нивната мисија е да се доближи македонската музика до младата публика.

Епизодата “Телефонот не е играчка”,  ќе се емитува во среда, 03. Фебруари во 19ч на МТВ 1 ❤️❤️❤️


Current track

Title

Artist