Борис Новковиќ со нова песна и спот!

Written by on ноември 30, 2022

Еден од најпознатите музичари во регионот, Борис Новковиќ, крајот на годината  го одбележи со објавување на новата песна  „Нетко лаже“ и со спот за истата.

Ова е првиот сингл со кој го најавува претстојниот студиски албум, за кој се надева дека ќе излезе напролет следната година.

Ја продолжува и соработката со продуцентот и аранжер Хрвоје Прскало, која започна со актуелниот албум „Гори улица“, бидејќи и новиот албум носи иста порака – верба во љубов и позитивно расположение.


Current track

Title

Artist