Биба Додева сними спот за песната „Скопје“

Written by on ноември 13, 2019

Биба Додева во јуни месец ја промовираше новата верзија на песната „Скопје“, песна која за прв пат е издадена во 1987 година од легендарните Леб и Сол,  дело на Влатко Стефановски и Горан Стефановски.

Со нов аранжман, зад кој стои познатиот македонски аранжер Владимир Дојчиновски, песната ,,Скопје” звучи навистина интересно.

А, во пресрет на денешниот празник – 13 ноември, Ден на ослободување на Скопје, Биба Додева го промовираше и спотот за истата.

Еве што напиша на нејзиниот фб:


Current track

Title

Artist