Александра Јанева и Наташа Малинкова во летна еуфорија

Written by on јуни 29, 2018

Македонските поп пејачки – Александра Јанева и Наташа Малинкова ги здружија силите и нивните моќни вокали, а од тоа произлезе вистинска музичка еуфорија.

Имено, така е насловен заедничкиот дует на двете пејачки-„Еуфорија“.

Текстот на новиот летен хит е на Столе Аврамов и на Александра Јанева, за аранжманот и продукцијата се погрижија повторно Аврамов и Зоран Алексиќ, а за видео-продукцијата беше задолжен Ѓорги Вацев.


[There are no radio stations in the database]