АББА ја сними својата прва божикна песна „Little Things“

Written by on декември 3, 2021

Првата божикна песна на групата –повратничка АББА е објавена денеска како посебен празничен сингл. „Little Things“ или „Слатки нешта“ е четвртиот сингл од нивниот албум „Voyage“, со кој го најавија големото враќање на сцената, речиси 4 децении по официјалното растурање на шведската група.

Албумот „Војаж“, како и овие 4 синглови, вклучувајки го и божикниот, се појавија физички, зашто најголемиот број на обожавателите на групата не се стримери. Па, сепак, наспроти ова сознание, членовите на АББА кои никогаш во досегашната кариера, исполнета со бројни хитови, не снимиле божикна песна, во видеото за „Little Things“ прават обид да им се приближат на најмладите.


[There are no radio stations in the database]