#vlatko #ilievski #so #tebe #najdov #sreka #влатко #илиевски #со #тебе #најдов #среќа

На иницијатива на таткото на Влатко Илиевски, Драган Илиевски – Вршац, на 7 февруари, беше промовирана досега необјавена песна, „Со тебе најдов среќа“, во изведба на нашиот млад рокер, кој почина на 6-ти јули 2018-та, на само 33-годишна возраст.   Песната е дело на Кристијан Габровски и е всушност најава за албумот со необјавени песни […]


[There are no radio stations in the database]