Хари Мата Хари го претстави спотот за песната „Старомодан тип“

Босанскиот пејач Хари Мата Хари денеска го претстави својот нов спот за песната "Старомоден тип" која веќе ја освои публиката во регионот.

Спотот е сниман во Белград во малку поинаков стил, а станува збор за студиска кабаре приказна која ја пренесе сараевскиот режисер Муриш Беглеровиќ. Во екранизацијата на нумерата се појавуваат и неколку танчери за чија кореографија е задолжена Милица Церовиќ.