Нашата Тијана и Фрајле снимаат заеднички спот

По спотот за песната „Паранемија“ кој ќе биде дел од новиот албум на Тијана , таа им понуди на групата „Фрајле“ да снимат заедничка песна која носи наслов „Аматери“, предлог кој тие четирите веднаш и со задоволство го прифатија.

Песната "Аматери' ја слушате ексклузивно и само на радио Бубамара на секој час како БУБАМАРА ХИТ---УЖИВАЈТЕ !!!!!!!♥