Мина Блажев го освои 12. место на детската Евровизија

Мина Блажев беше овогодинешната македонска претставничка на детската Евровизија во Тбилиси, Грузија, каде се претстави со песната насловена Dancing through life.

Мина заврши на 12-тото место.