Жељко Самарџиќ се покажа и како одличен водител на Радио Бубамара

Денеска Бубамара долета во вашите домови со најубавите со љубовни песни одбрани од Жељко Самарџиќ

Се гледаме во „Борис Трајковски“ на концертот на најголемиот балкански романтичар.