Мак Топ 20

Created on август 13, 2018

 • Chart track

  1

  -15

  Секој ден

  Гуру Харе & Игор Џамбазов

 • Chart track

  2

  55

  Еуфорија

  Александра Јанева&Наташа Малинкова

 • Chart track

  3

  -12

  Што бараш ти во моја песна

  Нокаут & Игор Џамбазов

 • Chart track

  4

  -5

  Јако, јако

  Лозано

 • Chart track

  5

  -21

  Пинокио

  Архангел

 • Chart track

  6

  171

  Не сум твој тип

  Дупер

 • Chart track

  7

  -18

  Ти си таа

  Гуру Харе & Нокаут

 • Chart track

  8

  73

  Дај некој благослов

  ФИН Проект & Кали + Васко Атанасоски & Тена Рак

 • Chart track

  9

  1

  Малери

  Ланчо & Јелисалфета & Ведермен

 • Chart track

  10

  -7

  Домаќинска

  Мијата

 • Chart track

  11

  -21

  Понеделник

  Пеперминт

 • Chart track

  12

  -14

  Дијамант

  ДНК

 • Chart track

  13

  39

  Ќе се вратам некој ден

  Александра Јанева

 • Chart track

  14

  -15

  Виулица/Сомнежи

  Funk Shui

 • Chart track

  15

  -5

  Веќе нема

  Мина Блажев

 • Chart track

  16

  -10

  Сон

  Дуке Бојаџиев

 • Chart track

  17

  -13

  Не застанувај

  Темпера

 • Chart track

  18

  -10

  Заборавам

  ДС Колектив и Елени

 • Chart track

  19

  -17

  Главен град на тагата

  Владо Јаневски

 • Chart track

  20

  -23

  Да те заборавам

  Дани

[There are no radio stations in the database]