Актуелно

Page: 7

Во пресрет на промоцијата на новиот сингл „Балерина од стакла“, идната голема балканска ѕвезда Давид Темелков беше гостин во новото студио на Радио Бубамара.  

Минатата 2017 ја одбележаа политичките промени ветени во слоганот „Живот во Македонија“. Во најавната реклама порачувате: „единствено ни преостанува подобра забава бидејќи нема подобар живот, ни подобар воздух“. Значи ли тоа дека Златна бубамара 2018 ќе биде сатиричен осврт на спласнати очекувања? Нашите слогани се препознатливи… Имаме живот во моментов, но на Златна бубамара ќе […]


[There are no radio stations in the database]