Bernays Propaganda со спотот за „Ретки билки“ го најавува петтиот албум

Written by on септември 3, 2019

Со синглот „Ретки билки“, за кој веќе е снимен и спот во режија на  Милан Блажевски, Bernays Propaganda го најавува петтиот студиски албум „Втора младост, трета светска војна“, кој светлото на денот ќе го здогледа утре, 4 септември 2019.

Со овој сингл, Bernays Propaganda се загреваат за претстојниот албум чие објавување ќе биде проследено со низа промотивни концерти и надвор од Македонија.

 


[There are no radio stations in the database]