„All I Need Is You“ – нов сингл на „The G Notes“

Written by on април 4, 2019

Музичкото дуо „The G Notes“ го објавија шестиот авторски сингл на англиски јазик, песната „All I Need Is You“.

Станува збор за позитивна и певлива мелодија погодна за овој и летниот период.

За нивното ново музичко дело „The G Notes“ снимија и спот.

Инаку, во мај оваа година „The G Notes“ планираат да објават и македонска верзија од оваа песна.

Набргу после тоа во план се да го промовираат и нивниот прв двоен музички албум кој ќе биде двојазичен и содржински исполнет со осум песни.

Едното ЦД ќе биде на македонски, а другото на англиски јазик.

 

 


[There are no radio stations in the database]