Јас и ти – нов хит од колекцијата на Љубојна

Written by on јануари 8, 2020

 

Македонската етно-група Љубојна на прекрасен начин ја заокружи 2019 година. На нејзиниот истек, групата ја објави песната „Јас и ти“, снимена во живо на концертот кој што се одржа на 22 декември во МОБ.

Музиката и текстот се на  Вера Милошеска,а на хармоника гостува нашиот музички волшебник г-динот Дамир Имери.


[There are no radio stations in the database]