Црвена Јабука го промовираше новиот албум!

Written by on октомври 29, 2020

Вчера, групата Црвена Јабука, го промовираше новиот студиски албум.

Промоцијата се одржа во Жерабар во Загреб, а присуствуваа нивните најблиски пријатели.

Инаку, албумот „Tvrđava“, пристигнува во годината кога Црвена Јабука слави јубилеј – 35 години работа. ❤️

По тој повод, Croatia Records на Жера и неговиот бенд, им додели признание за 35 години успешна кариера.

Честитки!

 


[There are no radio stations in the database]