Филип Јордановски по две години промовира нова песна

Written by on септември 12, 2018

По пауза од две години, Филип Јордановски се врати на музичката сцена со нова песна, а темата насловена „Без тебе“ ја подготви во соработка со композиторот Владимир

Дојчиновски и текстописецот Ристо Самарџиев.

Инаку, со оваа песна Филип триумфираше на поп-вечерта на годинашниот јубилеен, 25. по ред фестивал „Охрид-фест“ и ја освои првата награда од жирито.


[There are no radio stations in the database]