„Тој што во срце те носи“ – нов сингл на Ѓоко Танески

Written by on март 14, 2019

Еден од најпознатите охридски музичари, Ѓоко Танески се враќа со нов сингл.

Песната која е наречена „Тој што во срце те носи“ е карактеристична поп-рок нумера и продолжување на стилот кој Танески го негува веќе подолг период.

Наскоро се очекува да добие и видео запис кој е сниман во Св. Наум и се очекува да биде вистинско надополнување на музичката приказна.


[There are no radio stations in the database]